Teksten

TEKSTEN SCHRIJVEN EN REDIGEREN VOOR OP PAPIER EN HET WEB
Post Creatie schrijft heldere teksten, die uw boodschap op een treffende manier verwoorden en de doelgroep aanspreken. Ook als u een bestaande tekst wilt laten redigeren helpt Post Creatie graag.

Wilt u meer informatie of zoekt u tijdelijk een (web)redacteur of tekstschrijver? Neem dan contact op met Post Creatie.

AANPAK TEKSTSCHRIJVEN
Een goede tekst begint bij een duidelijke briefing.Schrijven
Tijdens het eerste overleg scheppen we daarom helderheid over het doel, de doelgroep en de centrale boodschap van de tekst. Daarna bespreken we tot in detail waar de tekst over moet gaan. Vervolgens schrijf ik de tekst en leg ik die aan u voor. Tijdens het tweede overleg kunnen er eventueel nog puntjes op de i worden gezet. Het eindresultaat is in alle gevallen een tekst waarin u zich kunt herkennen en die aantrekkelijk is voor de doelgroep.

TEKSTSPECIALITEITEN
Ik ben gespecialiseerd in het schrijven van de volgende tekstsoorten:

  • advertenties (tekst inclusief beeldmateriaal)
  • artikelen (onderzoek doen, interviewen en schrijven voor gedrukte en digitale magazines en personeelsbladen; optioneel is vormgeving)
  • affiche- en flyerteksten (productpromotie; optioneel is vormgeving)
  • brieven en commerciële mailings (ook redigeren of herschrijven is mogelijk)
  • folders en brochures (op basis van bestaande documentatie of interviews; optioneel is grafisch ontwerp en beeldmateriaal)
  • persberichten en -uitnodigingen (productlancering, evenement)
  • websiteteksten (het online visitekaartje van uw organisatie, geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google; optioneel is advies over de structuur van de site).

Ik ben gespecialiseerd in de volgende stijlen:

  • SEO copywriting (zoekmachinevriendelijke websiteteksten schrijven)
  • lange teksten terugbrengen naar de kern
  • technische teksten vertalen naar de taal van de klant.

REDIGEREN
Heeft u al een tekst geschreven, maar twijfelt u aan de juistheid ervan? Ik werp graag een frisse blik op uw teksten. Ik kan de taal controleren en desgewenst veranderingen op het gebied van grammatica aanbrengen, maar ook spel- en stijlfouten corrigeren.

Neem vrijblijvend contact op met Post Creatie over de redigeermogelijkheden. Of stuur alvast uw tekst naar mij toe, zodat ik een inschatting kan maken van wat uw tekst nog nodig heeft. Post Creatie helpt u graag met het corrigeren en redigeren van uw teksten.

OPTIONEEL
Bij de vormgeving van websites, bladen, folders en brochures werk ik nauw samen met verschillende professionals. Ook het drukken van het materiaal, evenals de bouw en de hosting van websites kan ik verzorgen.

MEER INFORMATIE OF EEN OFFERTE OPVRAGEN?
Neem geheel vrijblijvend contact op met Post Creatie. Ik reageer zo spoedig mogelijk met een voorstel en gepaste offerte.

Post Creatie balk