Over Post Creatie

COMMUNICATIEADVISEUR & TEKSTSCHRIJVER CULEMBORG
Post Creatie in Culemborg staat met haar teksten, adviezen en trainingen voor kwaliteit en creativiteit. Zoekt u een tekstschrijvercommunicatieadviseur of trainer? Dan bent u bij Post Creatie aan het juiste adres.

MARIEKE POST 
Al van jongs af aan was ik bezig met taal, tekst en communicatie, op school en daarnaast.
In 2002 rondde ik de studie Taal- & Cultuurstudies aan de Universiteit Utrecht met succes af. Hierna heb ik meer dan 15 jaar als communicatiespecialist en tekstschrijver gewerkt, bij middelgrote en grote organisaties. Ik heb diverse communicatiemiddelen ontwikkeld, grote projecten geleid en adviesrollen vervuld op strategisch niveau.

Persoonlijk ben ik creatief, open en betrouwbaar. Ik ben een conceptueel en ook praktisch denkende aanpakker. Mijn enthousiasme en energie zet mensen in beweging. Ik ga en sta voor het perfecte eindresultaat.

POST CREATIE
In 2012 richtte ik communicatiebureau Post Creatie op. Met Post Creatie realiseer ik de communicatie van diverse uitingen in gedrukte en digitale vorm. Daarnaast adviseer ik kleine en grote organisaties en particulieren bij communicatievraagstukken, van concept tot vormgeving. Ook geef ik verschillende communicatietrainingen.

SAMENWERKING
Post Creatie werkt zelfstandig en ook in nauwe samenwerking met een netwerk van professionals op het gebied van vormgeving, drukwerk, webbouw en fotografie. Deze samenwerking vindt plaats op freelancebasis. Dit zorgt voor lage kosten, korte lijnen en maximale flexibiliteit.

OPDRACHTGEVERS
Ik voel me zeer betrokken bij de doelstellingen van mijn opdrachtgevers. Dankzij mijn ervaren en kritische blik kom ik tot doeltreffende tekstproducten en adviezen, creatieve concepten en effectieve trainingen. Daarbij heb ik altijd een scherp oog voor detail, planning en kosten.

MEER INFORMATIE OF EEN OFFERTE OPVRAGEN? 
Neem geheel vrijblijvend contact op met Post Creatie. Ik reageer zo spoedig mogelijk met een voorstel en gepaste offerte.

Post Creatie balk